Shell Helix Hx7 10W40 1 L

0 out of 5

2 770 Ft

SKU: 207f1a1a2c24 Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Leírás

Leírás:

A Shell Helix HX7 segíti a motor tisztán tartását és hatékonyságát azáltal, hogy véd az iszap és a lerakódások kialakulásával szemben. A korszerű járművek széles köre kihívást jelentő követelményeinek felel meg.

Alkalmazási terület:

Különböző üzemanyaggal üzemelő motorokhoz alkalmas. Egyaránt megfelel benzin-, dízel- és gázüzemű motorokhoz, valamint alkalmas biodízel és benzin / etanol elegyű hajtóanyagokhoz is.

Előnyök:

Szintetikus technológia Szintetikus és ásványi bázisojokat használ, amellyel magasabb teljesítményszint érhető el, mint az ásványolajokból önmagában. A Shell egyedülálló aktív tisztító-technológiája. Aktívan tartja távol a káros, teljesítményt korlátozó lerakódásokat. Aktív tisztítóhatás Elősegíti a gyengébb minőségű olajokból származó olajiszap eltávolítását Kiváló kopásvédelem A motor élettartamának növekedését segíti azáltal, hogy véd a kopás ellen. Kiválóan ellenáll az olaj öregedésének Fenntartja a védelmet a teljes olajcsere-periódus alatt. Alacsony hőmérsékleti tulajdonságok. Hidegindításkor gyorsabb az olaj áramlása, a motor hamarabb melegszik fel Összetételének köszönhetően csak kis mértékben párolog. Csekély olajfogyást eredményez, ezért ritkábban kell utántölteni.

Minősítések és jóváhagyások:

API: SN/CF ACEA A3/B3, A3/B4 JASO: SG+ MB jóváhagyás: 229.3 VW: 502.00/505.00 Renault RN 0700, 0710 Fiat: 9.55535-G2

Biztonsági adatlapot kérésre email üzenetben tudunk küldeni. Szükség esetén kérje az info@autoolaj.hu címen!

Űrtartalom: 1 L

Viszkozitás: 10W40

Típus: Szintetikus

Gyártó: Shell

Teljes név: Shell Helix Hx7 10W40 1 L