Castrol Edge Professional A5 0W30 (Volvo) 1 L

0 out of 5

3 415 Ft

Availability: Elfogyott SKU: f541cc155452 Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Leírás

Leírás:

A Fluid Strength TechnologyTM alkalmazásával készült Castrol EDGE Professional a Castrol legjobb teljesítményt nyújtó és legszélesebb körben használható termékcsaládja. A kenőfilm alkalmazkodik a motor mindenkori terheléséhez így széles fordulatszám tartományban képes mérsékelni az alkatrészek fémes érintkezését. Castrol EDGE Professional – kisebb súrlódás és maximális motor teljesítmény. A Castrol EDGE Professional A5 0W-30 teljes mértékben megfelel a legkorszerűbb, magas fordulatszámon üzemelő és kisebb viszkozitású motorolajat igénylő motorok követelményeinek. A Volvóval szoros együttműködés keretében fejlesztett Castrol EDGE Professional A5 0W-30 a legkorszerűbb motorok követelményeinek is megfelel. A professzionális minőséget az olaj mikroszűrése és az egyedi fluoreszcens színezése garantálja. Castrol EDGE Professional. Gondtalan vezetést biztosító kifogástalan teljesítmény.

Alkalmazási terület:

A Castrol EDGE Professional A5 0W-30 mindazon benzinüzemű személygépkocsihoz alkalmazható amelyekhez a gyártómű ACEA A1/B1, A5/B5, API SL illetve ILSAC GF-2 vagy korábbi minősítésű SAE 0W-30 viszkozitási osztályú motorolaj használatát ajánlja. A Castrol EDGE Professional A5 0W-30 a BMW Longlife-01 FE jóváhagyású SAE 0W-30-as motorolajat igénylő BMW modellekhez is alkalmazható.

Előnyök:

A Castrol EDGE Professional A5 0W-30 használatával: a motor teljesítménye rövid és hosszú távon egyaránt teljes mértékben kiaknázható a motor kifogástalan teljesítménye tartós terhelés mellett is tovább fenntartható a motor hatásfoka független tesztekkel igazoltan javítható a legkülönbözőbb üzemeltetési feltételek mellett is kifogástalan védelem érhető el minimálisra mérséklődnek a lerakódások így javul a motor gázreakciója

Minősítések és jóváhagyások:

ACEA A1/B1, A5/B5 API SL ILSAC GF2 BMW Longlife 01-FE “Exclusively Approved for Volvo Cars”

Biztonsági adatlapot kérésre email üzenetben tudunk küldeni. Szükség esetén kérje az info@autoolaj.hu címen!

Űrtartalom: 1 L

Viszkozitás: 0W30

Típus: Szintetikus

Gyártó: Castrol

Teljes név: Castrol Edge Professional A5 0W30 (Volvo) 1 L