Mobil Delvac MX 15W40 20 L

0 out of 5

41 000 Ft

SKU: 2a24dcd2317d Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Leírás

Leírás:

A Mobil Delvac MX 15W-40 csúcsteljesítményű dízel motorolaj kitűnő kenést biztosít a korszerű dízelmotoroknak, és meghosszabbítja azok élettartamát.

Alkalmazási terület:

Ez a termék túlteljesíti a vezető európai és amerikai gépgyártók követelményeit, és számos iparágban, vegyes gépparkoknál is bizonyította kiváló teljesítményét. Korszerű összetételének köszönhetően ez a termék kiváló teljesítményt nyújt mind a modern, alacsony szennyezőanyag-kibocsátású motorokban, mind a régebbi dízelmotorokban, függetlenül a használt üzemanyag kéntartalmától. A Mobil Delvac MX 15W-40 kiváló minőségű alapolajok és korszerű adalékrendszer kombinciója, igen jól véd az olaj koromképződés vagy magas hőmérséklet miatti besűrűsödése ellen, kitűnő oxidációs stabilitással bír, valamint kiemelkedő védelmet biztosít a korrózióval és a magas hőmérséklet miatti lerakódásokkal szemben. A nagy teljesítményű, alacsony szennyezőanyag-kibocsátású dízelmotorok fokozott követelményeket támasztanak a kenőanyagokkal szemben. A jobb illesztésű motorkonstrukciók csökkentik az olajfogyasztást, ezáltal kevesebb utántöltésre van szükség, ami pótolhatná a kimerült adalékokat. A korszerű hengerfejgyűrűk közelebb viszik az olajfilmet a magas hőmérsékletű égéstérhez, fokozva ezzel a kenőanyagot érő hőterhelést. A nagy nyomású üzemanyag-befecskendezők és a késleltetett gyújtás javítják az üzemanyagégetés hatásfokát, de megnövelik a motor hőmérsékletét, ezáltal nő az olaj koromterhelése. A csúcsteljesítményű alapolajokból és kitűnően kiegyensúlyozott adalékcsomagból készülő Mobil Delvac MX 15W-40 optimális teljesítményt garantál mind a legkorszerűbb, mind a régebbi konstrukciójú dízel- és benzinmotorok számára.

Előnyök:

Nagyon jó termikus és oxidációs stabilitás: csökkenti az iszapképződést, a lerakódásokat és a viszkozitásnövekedést. – Bázistartalék: csökkenti a lerakódásokat, semlegesíti a képződött savakat. – Viszkozitástartás és nyírásstabilitás: hatékony kopásvédelmet biztosít, megőrzi viszkozitását. – Kiváló detergens és diszpergens hatás: tisztán tartja a motort és meghosszabbítja élettartamát. – Nagyon jó koromképződés elleni védelem: jól megőrzi viszkozitását, a használt olaj is jól szivattyúzható. – Kitűnő alacsony hőmérsékleti tulajdonságok: indításkor is jó kopásvédelmet biztosít. – Jól összefér a különböző komponensekkel. – Megfelel a vezető gépgyártók követelményeinek. – Meghosszabbítja a tömítések élettartamát. – Vegyes gépparkokhoz is alkalmazható.

Minősítések és jóváhagyások:

ACEA E5 / E3 / B4 / B3 / A3 API CH-4 / CG-4 / CF-4 / CF / SJ Daimler Chrysler MB 228.3 / 229.1 Mack EO-M Plus MAN M3275 Cummins CES 20077 / 76 / 72 / 71 Volvo VDS-3/VDS-2 Allison C-4

Biztonsági adatlapot kérésre email üzenetben tudunk küldeni. Szükség esetén kérje az info@autoolaj.hu címen!

Űrtartalom: 20 L

Viszkozitás: 15W40

Típus: Ásványi

Gyártó: Mobil1

Teljes név: Mobil Delvac MX 15W40 20 L