Mobil Delvac XHP ESP 10W40 208 L

0 out of 5

434 500 Ft

SKU: 4bd4f8ca9add Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Leírás

Leírás:

Extra nagy teljesítményű szintetikus bázisú dízel motorolaj korszerű, dízel részecskeszűrővel felszerelt motorokhoz.

Alkalmazási terület:

Erős igénybevételnek kitett dízelmotorok, köztük az Euro V/VI szerinti korszerű, alacsony károsanyagkibocsátású járművek, például dízel részecskeszűrővel (DPF), szelektív katalizátorral (SCR), regenerálódó részecskecsapdákkal (CRT), dízel oxidációs katalizátorral (DOC), vagy kipufogógáz visszakeringető rendszerrel (EGR) szerelt járművek. Alacsony kéntartalmú üzemanyaggal vagy biodízel üzemanyaggal működő, erős igénybevételnek kitett dízelmotorok. Szívó- és turbófeltöltős, gázolajjal üzemelő berendezések. Rövid és hosszú távokon közlekedő tehergépjárművek és buszok. Az építőipar, bányászat, kőfejtés, valamint a mezőgazdaság területein használt erőgépek.

Előnyök:

A Mobil Delvac XHP ESP 10W-40 csúcsteljesítményű, szintetikus alapú dízel motorolajat speciálisan úgy fejlesztettük ki, hogy kitűnő kenést biztosítson a modern, nagy teljesítményű, alacsony károsanyag-kibocsátású, nagy igénybevételnek kitett dízelmotoroknak. A legmagasabb teljesítményű alapolajok felhasználásával készült, melyek kitűnő folyást biztosítanak alacsony hőmérsékleten, ugyanakkor magas hőmérsékleten is megtartják viszkozitásukat, emellett alacsony illékonyságúak. Ezeket az alapolajokat olyan korszerű adalékcsomaggal egészítettük ki, ami segít meghosszabbítani a motor élettartamát, és fenntartani a károsanyag-kibocsátást csökkentő rendszerek, köztük a dízel részecskeszűrők (DPF) hatékonyságát. Specifikus jellemzői és jóváhagyásai lehetővé teszik a Mobil Delvac XHP ESP 10W-40 alkalmazását vegyes gépjárműparkok esetén is. A nagy teljesítményű, alacsony szennyezőanyag-kibocsátású motorok fokozott követelményeket támasztanak a kenőanyagokkal szemben. A jobb illesztésű motorkonstrukciók, a köztes hűtők (inter-coolerek) és a turbófeltöltők alkalmazása fokozza a kenőanyagot érő hőterhelést. Az alacsony károsanyag-kibocsátás érdekében alkalmazott technológiák, például a nagy nyomású üzemanyag-befecskendezők, a késleltetett gyújtás és az utókezelő rendszerek mind jobb teljesítményű kenőanyagokat igényelnek, olyanokat, amelyek jobb oxidációs stabilitást, korom-diszpergálást, alacsony illékonyságot biztosítanak, és összeférnek az utókezelő rendszerekkel. A fejlett technológiájú Mobil Delvac XHP ESP 10W-40 kivételes teljesítményt nyújt, hosszú olajcsere-periódusokat tesz lehetővé és védelmet biztosít a kipufogórendszerek, köztük a dízel részecskeszűrővel szereltek számára is. mind a legkorszerűbb, mind a régebbi dízelmotorok esetén.

Minősítések és jóváhagyások:

ACEA E9/E7/E6/E4 X API CJ-4/CI-4 Plus/CI-4 X Jaso DH-2 X DAF Extended Drain X Cummins CES 20081 X CAT ECF-3 X MB 228.51 jóváhagyás X MAN M 3477/M 3575/M 3271-1 X MTU Oil Category 3.1 X Volvo VDS-4/VDS-3 X Renault Truck RLD-3/RLD-2 X Deutz DQC IV-10 LA X A folyamatos termékfejlesztés miatt a közölt adatok változtatásának jogát (elõzetes értesítés nélkül) fenntartjuk. A tipikus jellemzõk kis mértékben változhatnak!

Biztonsági adatlapot kérésre email üzenetben tudunk küldeni. Szükség esetén kérje az info@autoolaj.hu címen!

Űrtartalom: 208 L

Viszkozitás: 10W40

Típus: Rész-szintetikus

Gyártó: Mobil1

Teljes név: Mobil Delvac XHP ESP 10W40 208 L