Castrol Syntrax Universal Plus 75W90 1 L

-18%

Castrol Syntrax Universal Plus 75W90 1 L

0 out of 5

4 875 Ft 3 990 Ft

Cikkszám: c93502390db2 Kategóriák: , Címkék: , , ,
  • Leírás

Leírás

Leírás:

A magas terhelésű differenciálművek és egyes speciális sebességváltók követelményeinek is megfelelő teljesen szintetikus többfokozatú hajtóműolaj.

Alkalmazási terület:

A Castrol Syntrax Longlife 75W-90 elsősorban diferenciálművekhez és véglehajtásokhoz alkalmazható teljesen szintetikus hajtóműolaj. A személyautók mellett a haszonjárművek széles köréhez is alkalmazható, MAN, Scania és ZF jóváhagyásokkal is rendelkezik. A hagyományos építésmódú (nem önzáró) BMW diferenciálművek követelményeinek is teljes mértékben megfelel.

Előnyök:

kiegyenlített viszkozitási és súrlódási jellemzői révén hozzájárul az üzemanyagfogyasztás mérsékléséhez. kiemelkedő hidegfolyási képességei alacsony külső hőmérsékleten is optimális védelmet nyújtanak. kiváló termikus és oxidációs stabilitása révén a kiterjesztett szervizciklusok során is tisztán tartja a hajtóműveket. széles terhelési és hőmérsékleti tartományban megbízható védelmet nyújt a kopással szemben. magasfokú nyírási stabilitása hatékonyan hozzájárul a hajtóművek élettartamának meghosszabbításához.

Minősítések és jóváhagyások:

API GL-5 MAN 342 Typ S1 Scania STO:1 ZF TE-ML 05B, 12B, 17B, 19C, 21B BMW jóváhagyás a differencálzár nélküli differenciálművekhez

Biztonsági adatlapot kérésre email üzenetben tudunk küldeni. Szükség esetén kérje az info@autoolaj.hu címen!

Űrtartalom: 1 L

Viszkozitás: 75W90

Típus: 

Gyártó: Castrol

Teljes név: Castrol Syntrax Universal Plus 75W90 1 L